|
0736.992.226 - Doamna
|
|
06-06-2012, 07:34 AM
|
|||
|
|||
|
0736.992.226 - Doamna
Dupa ce mult timp m-am tot "lovit" de anuntul ei pe AT, dar din diverse motive am ocolit anuntul ei, m-am decis sa o vizitez si eu pe "Doamna". In tariful din anunt de 150 lei/ora sunt incluse 2 finalizari, mi-a spus ca unul din cele 2 numere se poate si anal (ceea ce am si executat). Locatia e ok, curat si la baie, pozele sunt reale, pot spune ca chiar se implica, nu mimeaza, iar ca atitudine pot spune ca e respectuoasa si corecta fata de client, destul de comunicativa si simpatica. Sani mai lasati (nu mai e chiar pustoaica) si carnea moale, dar sunt amanunte peste care am trecut pt ca oralul a fost demential - i-as da o nota 10! Normalul a fost cu implicare, orice pozitie am vrut acceptata. Cand a fost deasupra chiar s-a miscat super bine, cred ca e pozitia ei preferata. I-as da o nota 9 per ansamblu, la 150 lei/ora eu zic ca chiar merita. Mai mentionez ca pe durata vizitei mele telefonul a sunat dar dupa ce am trecut la actiune cred ca a fost dat pe silent. Per total, o nota destul de mare avand in vedere raportul calitate/pret deci recomand cu caldura, este de revenit.
|
|||
|
09-08-2012, 12:24 AM
|
|||
|
|||
RE: 0736.992.226 - Doamna
salut,am fost si eu la oana ,locatia este curata pret 150 lei doua numere in care unul din ele anal foaret corecta cu clientul se misca foarte bine
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

salut,am fost si eu la oana ,locatia este curata pret 150 lei doua numere in care unul din ele anal foaret corecta cu clientul se misca foarte bine